уторак, 16. април 2013.

Super Motika

  Super Motika

O Super Motici

Super Motika je nešto novo što se može naći na tržištu Srbije. Patentirana 1996. godine, Super Motika je idealna za obradu vaše bašte, njive, voćnjaka ili vinograda u organskoj proizvodnji hrane, bez upotrebe pesticida odnosno herbicida za uništavanje korova, kao i svim drugim mestima gde je potrebno međuredno kultiviranje zemljišta.

Radna širina:  21 cm
Prečnik valjka:  7 cm
Težina:  0,850 kg

Super Motika je idealan ručni kultivator za Vas. Ovaj izuzetni alat podseca korov, ujedno sitni zemlju i tako se vlaga u zemljištu duže zadržava. Okretanjem Super Motike, njen valjak razbija tvrdu koru nastalu od obilnih kiša, a usev se očuva i omogućava mu se da normalno napreduje.
Super Motika
Super Motika

Super Motika ključne prednosti

  • Nema podizanja niti udaranja o zemlju kao klasičnom motikom.
  • Super Motika je samohodna, samohodajuća, jednostavno se spusti na prethodno obrađenu prosušenu zemlju i gura napred-nazad, bez velikog savijanja leđa.
  • Uz minimalne napore pri radu, Super Motika zamenjuje 3-4 klasične motike pri okopavanju.
  • Valjak Super Motike izuzetno sitni zemlju i tako pospešuje prinose.
  • Oštar čelični nož Super Motike pri radu ulazi u zemlju i uklanja korov iz korena.
Super Motika se u praksi pokazala izuzetno dobra, štedeći trud i vreme, a sada je dostupna i Vama. Super Motiku možete da dobijete samo kod nas!

Super Motika prodaja

Mi ne prodajemo drveni deo za Super Motiku. Mi se bavimo proizvodnjom i prodajom samo metalnog dela Super Motike. Drveni deo, odnosno držalica, bi trebalo da ima dimenzije 3cm x 160 cm (kao za grabulje).

Super Motika cena


Još samo neko vreme za Super Motiku cena u prodaji je vrlo povoljna. Cena Super Motike je 1500 dinara + troškovi dostave brzom poštom. Roba se šalje AKS kurirskom službom čiji cenovnik imate na http://www.aks-sabac.com/cenovnik.html, a sve cene su im u neto iznosu.

Za sve porudžbine kontaktirajte našeg komercijalistu na kontakt telefon 061-607-43-67.

ZR "Pavković" Kljajićevo, Srbija